juffrouw Fleur, groep 1

Nadat ik in juni 2018 ben afgestudeerd aan hogeschool de Kempel te Helmond ben ik een jaar gaan reizen door Australië. Omdat ik het onderwijs toch wel miste ben ik terug naar Nederland gekomen en ben ik in 2019 begonnen met het vervangen op verschillende scholen en in verschillende groepen van de stichting Openbare Basisscholen Helmond.
 
Vanaf schooljaar 2020-2021 ben ik werkzaam op Kindcentrum Rijpelberg, locatie de Rakt, voornamelijk in de onderbouw. Daarnaast ben ik samen met mijn collega Mike verantwoordelijk voor de ICT-coördinatie van Kind Centrum Rijpelberg.
 
Ik ben een geboren juf die van thuis uit de liefde en passie voor dit vak heeft meegekregen vanuit haar moeder. Ik vind het fijn wanneer kinderen zich prettig en veilig voelen bij mij en daardoor spelend tot leren komen. Ook wil ik ieder kind het gevoel geven dat het gezien wordt en zo met ieder kind een band opbouwen. Het allerleukste aan het werken in het onderwijs, vind ik dat iedere dag anders is. Ik vind het erg belangrijk om een fijne sfeer in de groep te creëren. Ik ben er trots op dat ik een bijdrage mag leveren aan het leven van mijn leerlingen.