meneer Levi, groep 6

Hallo daar!
Mijn naam is Levi en ik ben een trotse leraar van dit kindcentrum en ik geniet er elke dag van om met kinderen te werken.
Voor mij gaat lesgeven op de basisschool over het creëren van een basis voor de toekomst van de kinderen. Ik geloof dat de basisschoolperiode een belangrijke tijd is in het leven van een kind, waarin zij belangrijke vaardigheden en kennis opdoen die ze nodig hebben om succesvol te zijn in hun latere leven.
Als leraar op de basisschool streef ik ernaar om elke kind te helpen groeien en zich te ontwikkelen op een manier die bij hen past. Ik streef naar het bieden van een veilige en ondersteunende omgeving waarin kinderen zich vrij voelen om te leren en te experimenteren.
Ik vind het ook belangrijk om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het opbouwen van relaties met hun leeftijdsgenoten. Ik geloof dat deze vaardigheden belangrijk zijn voor succes in het leven, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.
Als leraar ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn onderwijsaanpak te verbeteren en de leerervaring van de kinderen te verbeteren. Ik ben gepassioneerd over het bieden van boeiende en uitdagende lessen die de nieuwsgierigheid en het enthousiasme stimuleren.
Bedankt voor het bekijken van mijn foto en het lezen van mijn persoonlijke stukje. Ik kijk ernaar uit om meer te delen over mijn passie voor lesgeven op de basisschool en mijn ervaringen als leraar.