juffrouw Marlies, groep 8

Toen ik zelf in groep 4 zat, wist ik het al zeker:  ik wilde ook juf worden. Ik zag het toen al voor me: een juf die er samen met de kinderen voor zorgt dat elk schooljaar een mooi schooljaar gaat worden.
Mijn hart ligt bij de kinderen en ik ben er trots op dat ik kinderen kan leren eigenaar te zijn van hun eigen kennen en kunnen en dat ik ze daardoor zie groeien. Bij het werken in de klas staan voor mij plezier, zelfvertrouwen en respect voor elkaar centraal. Ik ben een juf waar kinderen hun verhaal bij kwijt kunnen, ik houd van grapjes maken, maar ik wil ook zeker graag dat  kinderen van mij leren en hen hierin begeleiden.
Ook ben ik erg geïnteresseerd in het rekenonderwijs. Samen met collega`s probeer ik, als rekencoördinator, het rekenonderwijs op KC Rijpelberg zo effectief mogelijk te maken. Daarbij hoop ik dat de kinderen net zo kunnen genieten van de rekenles zoals ik dat zelf doe.
Inmiddels heb ik in alle bouwen van de basisschool al les gegeven en ik ben nog steeds blij dat ik toen in groep 4 al wist dat juf worden mijn toekomst zou zijn.