juffrouw Els, groep 2-3

Vanaf groep 3 wist ik wat ik wilde worden, kraamverzorgster. Totdat ik op de middelbare school mocht ‘snuffelen’ aan het onderwijs. Ik was meteen verkocht! Dit past bij mij!
 
Dat gevoel is omgezet in passie. Passie voor het onderwijs en dan ook met name voor het jonge kind. Elke werkdag mag ik genieten van de puurheid, oprechtheid en gezelligheid van de kinderen. Dat is ze mag helpen bij hun eigen persoonlijke ontwikkeling, blijf ik bijzonder vinden. Ik vind het dan ook belangrijk dat elk kind zichzelf kan zijn, zich veilig voelt in mijn klas, dat ze plezier maken en nieuwe dingen leren, van en met elkaar.
 
Kinderen zijn van nature nieuwsgierig, ondernemend en ontdekkend, aan mij de uitdaging om de kinderen hierin in hun kracht te zetten. Dit doe ik door te kijken en luisteren naar waar kinderen mee komen en mijn aanbod hierop aan te sluiten. Dit alles binnen een thema en binnen een spelenderwijze omgeving. Doen en ervaren met alle zintuigen is wat bij kinderen past en waar ik mijn onderwijs op aan sluit.
 
Elke dag is anders en dat maakt het zo leuk!